dimecres, 10 d’abril del 2019

RODA D'INSTRUMENTS AMB INSTRUMENTS DE MÚSICA TRADICIONAL

El passat divendres 29 de març els i les alumnes de 1r han pogut gaudir de la descoberta d'instruments de música tradicional. L'activitat va anar a càrrec de professors i professores de música de l'aula d'instruments de música tradicional.




La presentació va ser molt interessant i divertida i als infants els va entusiasmar d'allò més poder tocar tots els instruments que ens varen portar. Instruments: flabiol i tamborí, tarota, sac de gemecs, i gralla.

Ens varen fer algunes audicions per escoltar el timbre de cada instrument. Audicions: marieta cistellera, Ton pare ball el drac, Ball de pastorets, Jan del riu, Toc de gralla, Ball del patatuf.

I ens varen explicar algunes curiositats com que les claus de la tarota les varen posar per poder ampliar l'interval sonor de l'instrument, o com el material de  què està fet el sac de gemecs. Sabíeu que el sac de gemecs està fet amb la pell d'una cabra? 



També ens varen explicar que per tal que els infants puguin aprendre a tocar aquests instruments, hi ha uns instruments de mida adaptada a les mans dels infants. Ens varen portar alguns d'aquests instruments i els infants varen poder posar a prova tant la seva bufera com la capacitat de percussió.


Podeu veure més fotos i vídeos si cliqueu aquí

L'escola l'Antina agraeix a la Roser, la Joana, l'Oriol, i el Martí de "El Tecler" que hagin vingut a l'escola a mostrar-nos i deixar-nos tocar aquests instruments tan interessants.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada