dijous, 4 de desembre del 2014

L'ALEIX GELABERT VISITA L'ESCOLA L'ANTINA
L’Aleix Gelabert ens ha fet una visita a l’escola abans d’emprendre el seu viatge.
L’Aleix és un navegant que farà  la volta al món escales amb la Barcelona World Race. Ens ha dit que no hi anirà sol, sinó que seran dos dalt del “one planet one ocean”, que és el nom que té el veler.

L’Aleix ha vingut a l’escola per explicar els preparatius del seu viatge als alumnes de cicle mitjà i superior. Nosaltres, els nens i nenes de segon li vam preparar una enquesta amb alguns dels dubtes que ens van sorgir quan ens vam posar a pensar en com fer la volta al món.

Aquí podeu veure fotos que ens vam fer amb l’Aleix, i altres fotos que mostren la il·lusió que ens va fer llegir les seves respostes.

Sabeu una cosa? A classe vam fer una aposta per veure qui encertaria els dies que l’Aleix creia que trigaria a fer la volta al món sense parar, i entre els 50 nens i nenes de segon tenim 6 guanyadors. Els 6 que van encertar la resposta. L’Aleix ens va dir que creia que trigaria una 100 dies a fer la volta al món.Moltes gràcies Aleix per venir a l’Antina i molta sort en el teu viatge! Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada